فیلترهای عمومی
دقیقا همین عنوان
جستجو در عناوین
جستجو در متن محتوا
فیلتر بر اساس سبک محتوا
نوشته‌ها
برگه‌ها
پایگاه مستندات

اتمام رونوشت و ذخیره دفاتر اسناد در سه استان کشور

اتمام رونوشت و ذخیره دفاتر اسناد در سه استان کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در سایت دفتر اسناد رسمی ۶۶۲ تهران ، مهدی اقبال در نشست سردفتران و دفتریاران با رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به اسکن دفاتر اشاره کرد و افزود: آنچه که در آیین نامه اصلاحی ذکر شده اسکن دفاتر در بیشتر دفترخانه‌ها هفتاد الی هشتاد درصد پیشرفت داشته و در سه استان به اتمام رسیده و در تهران نیز چهل درصد رشد داشته و اسکن دفاتر سه هزار و ۴۰۰ دفترخانه با کمترین امکانات به اتمام رسیده است.

وی گفت: اسکن این دفاتر در دیتاسنتر ذخیره سازی خواهد شد و تمامی دفاتر، فایل اسکن دفاتر را ذخیره سازی می‌کنند.

درباره قرارداد مشارکت در ساخت و کسب اطلاعات در شرایطی که باید در نظر داشت، مطالعه کنید.

معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ادامه به نظامنامه دفاتر ازدواج و طلاق اشاره کرد و افزود: بعد از حدود ۸ ماه تلاش بالاخره این نظامنامه ابلاغ شد و تمامی مشکلات دفاتر ازدواج با این نظامنامه حل شد و در واقع با امضای این نظامنامه کار بزرگی صورت گرفت.

اقبال در ادامه به بحث جذب سردفتران اشاره کرد و گفت: هم ریاست سازمان ثبت و هم حوزه اسناد دقت لازم را دارند که بی تدبیری سال ۸۷ و ۹۷ تکرار نشود که بی حساب و کتاب سردفتر جذب شد که برخی از این افراد هم اکنون حتی هزینه دفترخانه خود را نمی‌توانند تامین کنند.

درباره‌ی هوشمندسازی فرآیندها و الکترونیکی کردن امور قضایی بیشتر اطلاعات کسب کنید.!

 

- دیدگاه‌ها -

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجوی پیشرفته اسناد

فیلترهای عمومی
دقیقا همین عنوان
جستجو در عناوین
جستجو در متن محتوا
فیلتر بر اساس سبک محتوا
نوشته‌ها
برگه‌ها
پایگاه مستندات